Mistsong, suomalainen kilta [Finnish] [PvX]

Note: This guild is for finnish speakers only

Mistsong on rento ja ystävällinen suomalainen kilta.

Etsimme yli 20-vuotiaita ja ystävällisen habituksen omaavia suomalaisia pelaajia. Casual- ja Hardcore-pelaajat ovat yhtälailla tervetulleita. Kokemus killassa olosta ei esim. ole pakollista, vaan uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita! Emme myöskään rankaise osallistumattomuudesta, vaan tulemme toimeen niillä resursseilla mitä kulloinkin on saatavilla.

Keskitymme kaikkiin pelin osa-alueisiin, eli PvE (luolat ja raidit) ja PvP, siispä olemme "PvX".

Päämäärämme on rakentaa kestävä, innostunut ja ennenkaikkea ystävällinen yhteisö. Hauskan pitäminen ja pelistä nauttiminen ovat ykkösasia.

Useimmat isot päätökset killan sisällä toteutetaan demokraattisesti: äänestyksin. Pelissä kullekin sisältötyypille äänestetään johtajat. PvE -johtajan (esim. raidit) ja PvP -johtajan (esim. GvG) päättää yhteisö käytännössä itse, tasaisin väliajoin järjestetyin äänestyksin. Tämän tarkoitus on taata, että osaavat ja sopivat sosiaaliset taidot omaavat henkilöt ovat johtamassa innokasta joukkoamme. Killan hallinnon tehtävä on vain tukea näitä johtajia. Myös muut isot kysymykset, kuten killan tägi, killan värit, killan emblemit ym. päätetään äänestyksin.

Killan jäseniltä ei vaadita eikä tulla vaatimaan minkäänlaisia maksuja, mutta vapaaehtoisesti voi osallistua ns. kannatusmaksulla (esim 5e) nettisivujen vuokran maksuun.

Olitpa sitten 20v tai 60v, tervetuloa rakentamaan yhdessä paras mahdollinen yhteisö vuosiksi eteenpäin!

https://mistsong.enjin.com

Comments

  • Best of luck, ne sano et alpha tulee vuoden lopus ja se tulee ilmeisesti olee semi avoin ja et samaa servuu käytetään betassa ja public test serverinä releasin jälkeen et ehk nähään siellä. Mulla on jo kilta aikasemmasta pelistä joka on hc pvp eikä hirveesti tee muuta, oisin kiinnostunu pelaa suomalaistenki kaa ja muutaki ku pelkästää pvptä mut pitää nyt eka nähä vuoden lopus minkälainen se alpha on. Ja ne on kans sanonu et saman accon eri hahmot voi olla eri killoissa koska ne haluu et on paljon draamaa ja kiltapolitiikkaa niiky myyräilyy yms, et voisin hyvin olla kahes killassa samaa aikaa. Mut täs on viel kauan aikaa et turha miettii liian pitkälle ; D
  • TIL that Finnish have some damn long words!
  • Yeh it's a weird language ;)

    Shinigamiqt, tervetuloa kiltaan vaan odottamaan julkaisua. Koitan tehdä tuonne nettisivuille omat osiot eri peleille. Jatkossa tuo kilta voisi kehittyä enemmän peliyhteisön suuntaan, eli pelailtaisiin monia pelejä. :)
  • Are you still active?
Sign In or Register to comment.