Greetings, glorious adventurers! If you're joining in our Alpha One spot testing, please follow the steps here to see all the latest test info on our forums and Discord!

[FIN] Kalevalakilta | PvE PvP | Casual & Semi Hardcore | nonanonymous | 18+

KullervoKullervo Member
edited January 3 in EU Guild Recruitment
We are a Finnish player community and recruit only Finnish-speaking players.

Kalevalakilta perustettiin toukokuussa 2007 nimellä Kalevala Syndicate on rento "kasuaali" henkinen aikuisille suunnattu Suomalainen pelaajayhteisö, jonka tarkoituksena on mahdollistaa samanhenkisen peliseuran löytäminen, sekä tarjota jäsenille monipuoliset työkalut pelikokemusten jakamiseen ja yhteydenpitoon. Yhteisö ja pelikillat toimivat herramiesperiaatteella, pelaajat ennen peliä ja hyvä maine on meille kunnia-asia. Järjestämme säännöllisesti myös livetapaamisia.

Meillä on ollut ja on edelleen pelikiltoja lukemattomissa MMO peleissä. Suunnitteilla oleva Ashes of Creation pelikilta on lähinnä tarkoitettu nykyisille ja jo aikaisemmin mukana olleille jäsenille. Otamme mukaan myös uusia jäseniä, jotka omaksuvat yhteisömme toimintatavat. Emme hyväksy tuntemattomia anonyymejä jäseniä, vaan jokaiselta vaaditaan esittäytyminen (Discord), vaatimuksina Suomen kielen taito, täysi-ikäisyys ja toiset pelaajat huomioiva moitteeton hyvä käytös.

Rekrytointi avataan kun, tulevan killan toimintatavat ja tavoitteet täsmentyvät vielä ennen pelin tulevaa julkaisua. Tarkoituksena osallistua myös Beta vaiheisiin.

Discord https://discord.gg/yNVzTEhZ6y

Oxa

q7p6krdn1ahc.gifKalevalakilta Espoo, Finland
Sign In or Register to comment.