Glorious Alpha Two Testers!

Phase I of Alpha Two testing will occur on weekends. Each weekend is scheduled to start on Fridays at 10 AM PT and end on Sundays at 10 PM PT. Find out more here.

Check out Alpha Two Announcements here to see the latest Alpha Two news and update notes.

Our quickest Alpha Two updates are in Discord. Testers with Alpha Two access can chat in Alpha Two channels by connecting your Discord and Intrepid accounts here.

[TR] Black Company | Yeni Dostlar Aranıyor PVE/PVP

TaygunSonatTaygunSonat Member, Alpha Two
edited October 16 in EU Guild Recruitment
goq74jovsujt.png

Selamlar, Verra’nın Cesur Maceracıları!

Yola birlikte çıkarken seçtiğimiz bölgeyi en kısa sürede geliştirmeyi hedefleyip tüm oyuncular için güvenli ve refah dolu bir ortam sağlayabiliriz.

Black Company olarak, loncamızın yapısını ve felsefesini oluştururken, tarihin en büyük efsanelerinden biri olan Yuvarlak Masa Şövalyeleri’nden ilham aldık. Yuvarlak Masa, herkesin eşit söz hakkına sahip olduğu, onurun, sadakatin ve cesaretin ön planda tutulduğu bir topluluktu. Biz de loncamızda bu değerleri yaşatmak için yola çıktık.

Birlikte yükselmek, güçte birleşmek felsefesiyle, Ashes of Creation’ın dünyasında aynı Yuvarlak Masa ruhuyla hareket ediyoruz. Kimse diğerinden üstün değil; herkes ortak hedeflere ulaşmak için eşit bir şekilde katkı sağlar. Dayanışma, kararlılık ve cesaretle, hem PvP hem PvE’de birlikte zaferlere imza atacağız.

Ashes of Creation dünyasına hükmetmek için sizleri bekliyoruz. İster deneyimli bir MMO oyuncusu olun, ister Verra'nın topraklarına yeni adım atıyor olun, vizyonumuzu paylaşan herkese kapımız açık.

Biz kimiz?
Biz, oyuncuların birlikte güçlendiği, sıkı bağlara sahip bir topluluğuz. Amacımız, PvE ve PvP’de üstün başarı gösterirken, aynı zamanda pozitif ve destekleyici bir ortam yaratmak. Türk oyuncuların ezilmemesini sağlarken, Karanlıkta birleşip birlikte yükseleceğimiz bu yolda herkese yer var.

Sizden istediğimiz;
Ashes of Creation’da keşfe çıkmak için istekli, aktif oyuncular.
Takım oyunundan zevk alan, büyük PvP savaşlarından lonca projelerine kadar her türlü işbirliğine açık olanlar.
Olgun, saygılı ve kalıcı bir topluluk inşa etmek isteyen kişiler.
Bize katılın ve Black Company gücüne ortak olun!
Eğer sıfırdan başlamak ve kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz bir lonca arıyorsanız, Black Company'de yeriniz hazır. Birlikte yükselecek, topraklarımızı koruyacak ve Verra’ya damgamızı vuracağız!

yolculuğunuz burada başlıyor! Gelin birlikte yükselelim bu topraklarda.

Discord: https://discord.gg/pcGmxkFP
İnstagram: Taygun Sonat (NOT: Discord giremeyenler Instagram'dan ulaşması için paylaştım.)
Kılıç kadar sessiz, gölge kadar hızlı... Benimle karşılaşmak, kaderini değiştirmektir.

Silent as a blade, swift as a shadow... Facing me is to challenge fate.

Comments

• egemenas1122egemenas1122 Member, Alpha Two
    istifa edip geliyorum
  • TaygunSonatTaygunSonat Member, Alpha Two
    bekliyorum.
    Kılıç kadar sessiz, gölge kadar hızlı... Benimle karşılaşmak, kaderini değiştirmektir.

Silent as a blade, swift as a shadow... Facing me is to challenge fate.
Sign In or Register to comment.